Külföld

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért

A java még most jön - mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak küldött videoüzenetében.

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért
Orbán Viktor és Donald Trump 2019-ben a Fehér Házban
Fotó: Miniszterelnok.hu

Mi mindnyájan közel állunk Orbán Viktorhoz, nagy lehetőség, hogy támogatásról biztosíthattam - tette hozzá. Jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért - mondta Trump Orbánról.

Objektum doboz

A volt amerikai elnök videóüzenetében elmondta, hogy a konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeinket a globalista baloldal össztűz alatt tartja.

Emellett gratulált Orbán Viktor elsöprő győzelméhez, aláhúzva, hogy ő maga is támogatta a kormányfőt a magyar választások előtt.

Trump sajnálattal fejezte ki, hogy nem tudott személyesen is jelen lenni Budapesten, de biztosította a CPAC Hungary-t és a szervezőket arról, hogy figyelemmel kíséri az eseményeket.

Rengeteg olyan problémát kell megoldaniuk a konzervatívoknak, amellyel ma a világ és benne az Egyesült Államok szembenéz: például a szocializmus, sőt, a kommunizmus eszméje is, ha jól belegondol az ember - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök

Köszönetet mondott a magyar Alapjogokért Központnak, az Amerikai Konzervatív Uniónak és a CPAC-nek a lehetőségért arra, hogy ilyen módon köszöntheti a konferenciát.

A volt amerikai elnök videóüzenete a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján.
A volt amerikai elnök videóüzenete a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Igazi küzdelem az, amit önök vívnak, és kiválóan helytállnak benne, ezt mindenki nagyra értékeli. Bizonyára tudják, hogy mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz. Ő nagyszerű vezető, nagyszerű úriember, és nemrég hatalmas választási győzelmet aratott. Nagy megtiszteltetés volt nekem, hogy támogathattam választási küzdelmében” - jelentette ki a volt elnök.

 „Ez egy kicsit szokatlannak tűnhet, hiszen általában az Egyesült Államok ötven államában zajló eseményeket figyelem, de ezúttal távolabbra tekintettem. Ezt azért tettem, mert ő igazán jó ember, és fantasztikus munkát végez a hazájáért” - jegyezte meg.

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy önökkel lehetek, még úgy is, hogy csak egy rövid időre és így videokapcsolaton keresztül. Hamarosan ismét személyesen együtt lehetünk. Addig is folytassák a munkát és küzdjenek kitartóan!” - mondta Donald Trump üzenetét zárva, amelynek felvezető mondata az volt: „A java még csak ezután következik!”

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink