Külföld

Gyalázatos brüsszeli hazugságok

A Soros-hálózat maga alá gyűrte az uniós intézményeket – mondta lapunknak Deutsch Tamás

Nem maradhat következmények nélkül a Soros-hálózat lelepleződése Deutsch Tamás szerint. A politikus lapunknak úgy fogalmazott, ideje lenne megszabadítani az uniós intézményeket a Soros-hálózat gyámságától.

Gyalázatos brüsszeli hazugságok
A „Soros-rendelet” nyílt pénzügyi zsarolás, emlékeztetett Deutsch Tamás
Fotó: MH

Cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek napvilágra a Soros-hálózat és a baloldal dicstelen manipulációiról, a kettős mérce ipari méretekben történő alkalmazásáról, figyelmeztetett Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdán közzétett Facebook-videójában.

Az elmúlt hetekben kiszivárgott videókból Deutsch szerint világosan kiderült, a Soros-hálózat és a baloldal hogyan működteti intézményesen a kettős mércét Magyarországgal szemben. Megjegyezte, a Soros-hálózathoz tartozók önként és dalolva mesélték el, milyen manipulatív módszerekkel terjesztenek szemenszedett hazugságokat és durva rágalmakat Magyarországról.

Kitért arra is, hogy a Soros által is támogatott NGO-k kézben tartják a külföldi újságírók irányítását, „egyikük még azt is büszkén bevallja, hogy több alkalommal maga is felbérelt egy-egy újságírót, hogy népszerűsítsék a Soros-szervezetek hazug anyagait”. A politikus hangsúlyozta, mindez nem maradhat következmények nélkül.

Lapunk megkeresésére Deutsch Tamás felidézte, több mint egy évtizede „egy megkomponált, nagyon komoly erőforrásokat mozgósító, és folyamatosan erősödő politikai, hatalmi és ideológiai nyomásgyakorlás zajlik Magyarországgal szemben”. Ennek oka, hogy egy rendkívül erős és stabil társadalmi többség áll hazánk patrióta politikája mellett, amely az erős nemzetek kölcsönös előnyök mentén történő európai együttműködésének híve, tiszteletben tartva minden ország szuverenitását, egyenjogúságát és egyenrangúságát.

„Nem tudunk támogatni semmilyen, Brüsszelből vezérelt új európai birodalom kialakítására irányuló törekvést és mindez olyan ősbűn a brüsszeli bürokraták szemében, amivel szemben tűzzel-vassal lépnek fel” – szögezte le. A képviselő emlékeztetett arra is, hogy a Magyarországot támadók 2010-ben még azzal riogattak, hogy a nemzeti elkötelezettségű politika soha nem lehet sikeres, ehhez képest hazánk gazdasági teljesítménye európai összevetésben a legjobb egy negyedbe tartozik, míg a teljesen önfeladó politikát folytató Gyurcsány-Bajnai-kormányok csak borzalmasabbnál borzalmasabb teljesítmények sorát tudják felmutatni.

Deutsch Tamás emlékeztetett, amikor a nemzeti oldal nevén nevezte a most lelepleződött dicstelen manipulációkat, a baloldali kórus egy fölényeskedő kézlegyintéssel összeesküvés-elméletnek titulálta azt, most azonban kiderült, hogy „nem csak hogy igazunk volt, de a manipuláció még brutálisabb és gyalázatosabb, mint gondoltuk”. A politikus szerint a Soros-hálózat már maga alá gyűrte az uniós intézményeket is, amelyeket ideje lenne megszabadítani ettől a gyámságtól. Úgy fogalmazott, véget kell vetni annak, hogy „az uniós intézmények a Soros-hálózat manipulációinak végtermékeit böfögik fel” – példaként említette a jogállamisági kondicionalitási rendeletet, amely, mint mondta, valójában egy igazi „Soros-rendelet”. Az egész „jogállamisági kondicionalitási” elgondolást, a nyílt pénzügyi zsarolás módszerét a Soros-hálózat ellentmondást nem tűrő fellépésére először a baloldali kánon, majd végül a teljes fősodratú európai politika a magáévá tette.

Hangsúlyozta, a Fidesz EP-delegációja a Soros-hálózat lelepleződésének cáfolhatatlan bizonyítékait minden uniós fórumhoz el fogja juttatni, hogy végre ne a Soros-hálózat manipulációi, hanem a manipulátorokkal szembeni fellépés határozza meg az uniós intézmények működését. A lelepleződött manipulációk nem maradhatnak politikai következmények nélkül – mondta lapunknak Deutsch Tamás.

Kapcsolódó írásaink