Külföld

Varga Judit: A brüsszeli baloldal újra kampányüzemmódban!

Az uniós intézmények mellett már a brüsszeli NGO-k is új fokozatba kapcsoltak, miután a baloldalhoz köthető Foundation for European Progressive Studies (FEPS) nevű think-tank a szokottnál is durvább, tiszteletlen és elfogadhatatlan hasonlatokkal járatta le hazánkat - írta Varga Judit csütörtökön este Facebook-oldalán.

Varga Judit: A brüsszeli baloldal újra kampányüzemmódban!
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook/Varga Judit

Évkönyvükben hangosan követelik Magyarország megbüntetését. Javaslataik szerint jóval agresszívabb módszerekkel, még több kötelezettségszegési eljárással és a kifizetések radikális megvonásával kellene büntetni hazánkat - fejtette ki bejegyzésében az igazságügyi miniszter.

A tárcavezető úgy fogalmazott: ismerjük már ezt a baloldali retorikát, hiszen a korábbi választásoknál is hasonló módszereket vetettek be csupán azért, hogy a balliberális ellenzéket segítsék…

„Úgy tűnik tehát a brüsszeli baloldal kifogyott a szakmai érvekből, azok helyét pedig immár átveszik a hasonlóan színvonalas megjegyzések. Hiába: a stílus maga az ember…” - zárta posztját Varga Judit.

Kapcsolódó írásaink

Elképesztő a brüsszeli zsarolás

ĀA rezsicsökkentésnek köszönhetően hazánk az energiaárak tekintetében „a béke szigete”, mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Faktumban