Külföld

Soros György pártfogoltja bebörtönözne egy, a gyermekéért kiálló édesapát

Progresszív igazságszolgáltatás

Börtönbüntetést javasolt a Soros György alapítványa adományaival hatalomra juttatott ügyész annak az apának, akinek kiskorú lányát a progresszív rendelkezéseiről elhíresült loudouni körzet egyik iskolájában erőszakolta meg egy transznemű fiú.

Az incidens idén májusban történt egy nemileg semleges mosdóban, amelyet az iskolai bizottság a transznemű diákok kirekesztése ellen hozott létre. Egy szoknyát viselő fiú erőszakolta meg brutálisan a mosdóban tartózkodó diáklányt. Az eset miatti felindultságában az édesapa egy iskolai gyűlésen botrányt okozott, ezért a rendőrség őrizetbe vette.

Az erősen progresszív nézeteiről ismert Buta Biberaj megyei ügyész, akinek a kampányát Soros György Justice and Public Safety PAC (Igazság és Közbiztonság) nevű alapítványa 860 ezer dolláros adománnyal gazdagította, börtönbüntetést javasolt a kihágásért, ami egy szinte precedens nélküli szigorú büntetés lenne.

Továbbá az is meglepő, hogy Biberaj épp a börtönbüntetések enyhítésének ígéretével kampányolt, és gyakran bírálta az amerikai jogrendszert azért, hogy túl sokan töltik büntetésüket fegyházakban.

Kapcsolódó írásaink