Külföld

Varga Judit: A LIBE küldöttsége előre megírt ítélettel érkezett

Az Európai Parlament LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának küldöttsége egy előre megírt ítélettel érkezett Magyarországra - mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Varga Judit: A LIBE küldöttsége előre megírt ítélettel érkezett
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook / Varga Judit

Varga Judit a küldöttség tagjaival való találkozó előtt azt mondta, Magyarország egy szabad és független ország, amely tagja az Európai Uniónak; az Európai Parlament pedig az unió egyik intézménye, és semmiféle hatásköre, hatalma vagy jogköre sem lehet egy szuverén ország felett.

„Ennek jegyében, a nemzetközi udvariasság, turizmus és diplomácia jegyében készülök a találkozóra, hiszen szívesen tájékoztatom őket, hogyha vannak kérdéseik a magyar jogrendszer különlegességeiről” - fogalmazott a tárcavezető.

Hozzátette: ne legyenek „illúzióink”, hiszen Brüsszelben is megkezdődött a magyar országgyűlési választási kampány, amiben az ellenzéknek segítenének.

Az Európai Parlament bevándorláspárti és LMBTQ-propagandát támogató többsége képtelen elfogadni, hogy mi Magyarországon megvédjük gyermekeinket és családjainkat - fogalmazott közösségi oldalán.

A LIBE-bizottság delegációja azért jött Magyarországra, mert nem tetszik nekik a gyermekvédelmi törvény. Van egy rossz hírem számukra: ahogy más szexuális propagandát, úgy az LMBTQ-lobbit sem fogjuk beengedni a magyar iskolákba és óvodákba - hangsúlyozta Varga Judit.

Kapcsolódó írásaink