Külföld

„Vádaskodni és durváskodni érkezik hozzánk a LIBE”

Az Európai Parlament szélhámosságáról elhíresült LIBE bizottságának „tényfeltáró delegációja” érkezik. Deutsch Tamás fideszes EP-kéviselő szerint a látogatók „a jogállami normák érvényesüléséről” kívánnak tájékozódni. Hiánypótló látogatás lesz - tette hozzá gúnyosan.

„Vádaskodni és durváskodni érkezik hozzánk a LIBE”
Deutsch Tamás
Fotó: Európai Parlament

Az elmúlt években ugyanis Brüsszel és a baloldal Magyarország ellen intézett támadássorozatának részeként már két komplett politikai koncepciós vádiratot gyártottak, a Tavares-jelentést és a Sargentini-jelentést, szinte megszámlálhatatlan Magyarországgal foglalkozó „jogállamisági” EP előterjesztést csináltak, kismillió szakbizottsági meghallgatás és tucatnyi plenáris vita zajlott le - írja a képviselő Facebook-posztjában.

Hozzátette: nincs olyan baloldali politikai vérvád és ideológiai gumicsont, amit ne szajkóztak volna vagy ne rágtak volna unalomig.

Arról már nem is beszélve - emeli ki -, hogy az Európai Bizottság hosszú hónapokon keresztül készítette az újabb éves jogállamisági jelentését - a pártatlanság nagyobb dicsőségére a Gyurcsány show előválasztását irányító Magyar György fiának, a kormányt nyíltan gyalázó nyilatkozatokat megfogalmazó Magyar Gábornak a koordinálásával. „Tényfeltáró” cikkek és Soros-szervezetek „tanulmányainak” ezrei születtek meg - tényleg ideje hát, hogy a LIBE bizottság is tényfeltárjon.

A szerdán kezdődő újabb baloldali politikai autodafé előtt néhány dolgot érdemes tisztázni - írja:

  • Mi magyarok vendégszerető nemzet vagyunk, a rossz szándékkal érkező vendéget is udvariasan és tisztelettel fogadjuk.
  • Mi magyarok büszkék vagyunk a hazánkra, ezeréves államiságunkra, számtalan világraszóló sikerünkre, nincs semmi takargatnivalónk, mindenki azt tényfeltár, amit csak akar.
  • Mi magyarok szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok. Látjuk mi készül, tudjuk mit és miért csinál a LIBE.

A két derék jobboldali EP képviselőt kivéve a Budapestre érkező öt politikus az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista emberei, akiket legkevésbé a tények érdeklik, sőt ismert baloldali és liberális szokás szerint azok leginkább zavarják őket. Szó sincs tehát tényfeltárásról! - emlékeztet a politikus.

A baloldali képviselők politikai ügyészként viselkednek majd, vádaskodni és durváskodni érkeznek hozzánk - véli Deutsch.

Azért jönnek Magyarországra (fanatikus elfogultságuk szerint az Európai Birodalom brüsszeli központjából egy provinciába), hogy kemény fellépéssel megpróbálják a magyarok (az ő szemükben az alattvalók) demokratikus akaratnyilvánítását (véleményük szerint a gaz ribilliót) a jogállamiságra hivatkozva legyűrni, és egyúttal Brüsszel magyarországi embereinek, Gyurcsányéknak a választási kampányát is segítsék - teszi hozzá.

Objektum doboz

Brüsszel és a baloldal valójában azért támadja Magyarországot, hogy a magyar óvodákba és iskolákba is engedjük be az LMBTQ-propagandát és mi is telepítsük be a migránsokat. De mi nem Brüsszel, hanem a magyar emberek akaratát érvényesítjük: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból. Ennyi - zárja sorait Deutsch Tamás.

Kapcsolódó írásaink