Külföld

A szociális Európa magyarul: család, munkahelyteremtés, innováció

Varga Judit Portugália egyik legnagyobb kereskedelmi csatornájának, a TVI Portugal-nak nyilatkozott.

A szociális Európa magyarul: család, munkahelyteremtés, innováció
Varga Judit: Az interjúban többek közt érintettük a portugál elnökség eddigi eredményeit és az előttünk álló további feladatokat
Fotó: Facebook/Varga Judit

Az interjúban többek közt érintettük a portugál elnökség eddigi eredményeit és az előttünk álló további feladatokat - emelte ki az igazságügyi miniszter.  Örvendetes, hogy hosszú idő után újra személyesen találkozhatnak az EU-tagállamok képviselői, amely minden bizonnyal új impulzusokat ad a tárgyalásoknak.

Varga Judit a közösségi oldalán megosztott bejegyzésben kiemelte, hogy szóba kerültek a magyar-portugál kétoldalú kapcsolatok is, ezzel kapcsolatban elmondta, hogy noha a két ország földrajzilag Európa különböző pólusain helyezkednek el, a pozitív hangvételű, kölcsönös tisztelet talaján álló párbeszéd révén egyre több kérdésben tudunk közös szempontokat feltárni.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom