Külföld

Varga Judit: Megtiszteltetés, hogy első magyarként vehettem át az Értékek Őre díjat

Varga Judit Facebook-oldalán megtiszteltetésnek nevezte, hogy hogy első magyarként vehette át az Értékek Őre díjat a Wacław Felczak Lengyel–Magyar Együttműködési Intézettől.

Varga Judit: Megtiszteltetés, hogy első magyarként vehettem át az Értékek Őre díjat
Varga Judit a kitüntetéssel
Fotó: Facebook/Varga Judit

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap az elismeréssel, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.

A tárcavezető a díjátadó másnapján közzétett posztjában kiemelte: ebben a felfordult és folyamatosan változó világban kellenek olyan biztos pontok, mint a sok évszázados lengyel-magyar barátság.

Objektum doboz

„Ez a díj elismerése mindannak, ami közös bennünk, és amiben mindannyian hiszünk: szuverén és erős nemzetekre épülő Európában, ahol a társadalom alapja a család, a kereszténység és a konzervatív értékek” - fogalmazott Varga Judit.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom