Krónika

Balesetek és torlódások országszerte

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

A 11-es főúton Szentendre térségében, Esztergom felé egy kistehergépkocsi és egy személygépkocsi szenvedett balesetet. A 17-es km-nél útszűkületre kell számítani.

Balesetek és torlódások országszerte
Több helyen torlódás alakult ki július 10-én reggel (képünk illusztráció)
Fotó: MH-archív/Béli Balázs

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok a főváros felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Munkavégzés zajlik az M7-es autópályán:

- Burkolatfelújítás, aszfaltozás miatt lezárták a a Budapest felé vezető oldalon a 30-as km-nél levő Martonvásári csomópontban a lehajtó ágat. A terelőutat úgy jelölték ki, hogy már jóval hamarabb, a 42-es km-nél levő Kápolnásnyék csomópontnál kell lehajtani a 7-es főút felé. Tehát a 30-as Martonvásár csomópontnál nem lehet lehajtani a pályáról. Helyette a 42-es Kápolnásnyék csomópont lett kijelölve. Erre a pályán táblákkal hívják fel az autósok figyelmét.

- A Kőröshegyi völgyhídon, a 119-es és 123-as km között a belső sávot ismét elkerítették a járművek elől, mindkét oldalon.

Közműmeghibásodás miatt félpályás korlátozásra kell számítani a 21-es főúton Salgótarján belterületén, az 57-es km-nél. A javítási munkálatok előreláthatólag a jövő hétig is eltarthatnak.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Kapcsolódó írásaink