Krónika

Elrabolt taxival okozhatták a halálos balesetet az Árpád hídon + VIDEÓ

Az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szemben hajtott, majd frontálisan ütközött szemből, szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amelybe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis Skoda Octaviával. A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa vesztette életét a balesetben – írta meg a Mandiner.

Elrabolt taxival okozhatták a halálos balesetet az Árpád hídon + VIDEÓ
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Baleset-info oldal információi szerint egy férfi Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda taxi is belerohant a Suzukiba.

Szinte mindenki beszorult a roncsokba, az Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Camry mindkét bal oldali ajtaját is.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Baleset az M1-esen

ĀTöbb gépkocsi összeütközött az autópálya 143-as kilométerénél, Lébény térségében, a Budapest felé vezető oldalon szerda este