Krónika

Balesetek, torlódások országszerte

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

Az M1-es autópályán, Budapest felé a Herceghalom és a Biatorbágy közötti szakaszon szalagkorlátnak ütközött egy személyautó. A 24-es km-nél a külső és a leálló sávot zárták le. Jelentősebb torlódást nem okoz, de lassítani kell az egy sávra szűkült pályaszakaszon.

Balesetek, torlódások országszerte
Hétfői csúcs: június 24-én többek között az M3-as autópályán is torlódik Budapest felé a forgalom (képünk illusztráció)
Fotó: MH-archív/Béli Balázs

A 22-es főúton, Ipolyszög és a Dejtári elágazás között két kamion ütközött össze. A 15-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M3-as autópályán Hatvan és Budapest között, főleg a Bag és a Gödöllő közötti telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom.

Az M4-esen a főváros felé vezető oldalon a 30-as km-nél az Üllő-Gyömrő csomópont közelében az erős forgalom miatt kell jelentős lassulásra készülni.

Erős a forgalom a Budapest felé vezető utakon, telítettek a sávok a főváros felé: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Budakalásztól, a 31-es főúton Maglódnál, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében és a Csepel sziget útjain.

Bajánál, az 55-ös főúti Türr István hídon a vasúti pálya karbantartási munkáit végzik. A 103-as km-nél a hónap végéig csak egy sávon engedik át a járműveket, így irányonként váltakozva, jelzőlámpás forgalomirányítással halad a forgalom. Figyeljék a jelzőlámpa jelzéseit, mert a tiltás ellenére behajtó járművek miatt komolyabb fennakadások lehetnek.

Nógrád vármegyében az Ipoly áradása miatt lezárták a Drégelypalánkot az országhatárral összekötő utat (2208-as jelű út) az 1-es és a 2-es km között.

Az áradások miatt a Duna alsó szakaszán, Paks és Géderlak között szünetel a kompátkelés, hétfőn indul újra.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját.

Kapcsolódó írásaink