Krónika

Torlódások, útzárak, útfelújítások országszerte

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídnál terelést építettek ki. Az M1-es autópálya felé sávlezárás miatt a torlódás meghaladta a 10 kilométert.

Torlódások, útzárak, útfelújítások országszerte
Az M3-as autópályán is torlódás alakult ki április 9-én reggel (képünk illusztráció)
Fotó: MH-archív/Béli Balázs

A reggeli órákban erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon, telítettek a sávok a a főváros felé az M3-as autópályán a főváros irányába, a 10-es főúton Solymártól, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között.
A magyar–szlovén határon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as út) a szlovén határátkelőnél lezárták. A határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 km-t.
Az M3-as autópályán, a főváros közelében, a 10-es és a 14-es km között aszfaltoznak. A Vásárosnamény felé haladók a belső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. A városközpont felé haladók a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 108-as km-nél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomópont lehajtó ágát felújítás miatt lezárták. Kerülni az autópályán tovább haladva a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomóponton keresztül visszafordulva lehet.

Az M6-os autópályán, Érd térségében a Pécs felé vezető oldalon, a 21-es és a 24-es km között aszfaltozás miatt csak egy sáv járható. Pécs felé a 25-ös km-nél a Százhalombatta-észak csomópontban a le- és felhajtó ágat is lezárták.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Kapcsolódó írásaink