Krónika

Egy elégedetlen ügyfél lelőtte fogorvosát Amerikában

Nem kérdezte meg kezelőorvosát, más utat választott

Egy fogorvost lelőtt egy „elégedetlen” volt páciens, aki a rendőrség szerint hetekkel előre eltervezte a gyilkosságot – írta meg a New York Post, számol be a Mandiner.hu.

Egy elégedetlen ügyfél lelőtte fogorvosát Amerikában
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A 29 éves Mohammed Abdulkareem állítólag délután negyed öt körül fekete ruházatban berontott a Smile Plus Dentistry & Orthodontics rendelőbe, és tüzet nyitott, két felnőtt férfit és egy felnőtt nőt megsebesítve.

A fegyveres ezután bepattant egy kisteherautóba, és elmenekült a helyszínről. Az elsősegélynyújtók mindössze két percen belül kiérkeztek, de az egyik férfi a helyszínen meghalt. A többieket súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba.

Bár a rendőrség nem nevezte meg az áldozatokat, az elhunytat a Yeshiva World azonosította dr. Benjamin Harouni zsidó fogorvosként, aki az apja tulajdonában lévő fogorvosi rendelőben dolgozott.

A 28 éves recepciós, Yareli Carrillo és egy negyvenes éveiben járó férfi volt a lövöldözés másik áldozata.

A sokkoló lövöldözés miatt hajtóvadászat indult Abdulkareem után, akit nagyjából öt órával a lövöldözés után fogták el, miután egy állampolgár bejelentette, hogy a bérelt teherautó elhagyatottan állt San Diegóban, mindössze húsz mérföldre a fogorvosi rendelőtől. Abdulkareemet a közelben találták meg, egy töltött kézifegyverrel és több töltött tárral együtt.

Kapcsolódó írásaink