Krónika

Az a hír járja, hogy Szoboszlai már nem szingli

Meglepő hírek láttak napvilágot...

Egy magát ismerősnek nevező Reddit-felhasználó, azt állítja, hogy a focista már nem szingli, olvasható a borsonline.hu-n.

Az a hír járja, hogy Szoboszlai már nem szingli
Szoboszlai Dominik
Fotó: AFP/Oli Scarff

Szoboszlai Dominikról köztudott, hogy féltve őrzi a magánéletét, a rajongókat ez azonban nem gátolja meg abban, hogy találgassák, vajon foglalt-e a szíve. Miután tavaly szeptemberben hivatalossá vált, hogy Gécsek Fannival szakítottak, számtalan pletyka kapott szárnyra arról, hogy kivel alkothat, vagy éppen alkothatna egy párt a sztár.

Többek között Tóth Andi neve is felmerült, akit egy szavazás keretein belül emlegettek Szoboszlai mellett: a rajongók ugyanis úgy vélik, hogy a focista és az énekesnő igazán jól mutatnának. Szép elgondolás, de ennek a románcnak valószínűleg nincs sok esélye, főleg azért, mert egy „bennfentes” szerint Szoboszlai szíve ismét foglalt.

Szoboszlai Dominik nem szingli már?

A pletykákat fenntartásokkal kell kezelni, de a minap napvilágot látott egy olyan bejegyzés az interneten, amiben valaki azt fejtegeti, hogy Szoboszlaira ismét rátalált a szerelem. Pontosabban inkább visszatalált. A névtelen informátor ugyanis azt állítja, hogy a Gécsek család egy jóbarátja elmondta neki, hogy Dominik újra Fannival van együtt, azonban a kapcsolatukat nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni a továbbiakban.

A Gécsek család egy jóbarátja említette, hogy a két fiatal még mindig, vagy megint együtt vannak

− kezdte a Redditen egy felhasználó, aki utána feltette a költői kérdést is, hogy vajon, ha tényleg együtt vannak, miért titkolják. Közösségi platformokon nem követik egymást, és a rendezvényeken szintén nem jelennek meg együtt.

− Mi lehet az oka, hogy nem vállalják fel? Az ismerkedős időszakban oké, én sem kiabálnám világgá, de három év együtt járás után, ha szakítanak, és mégis rájönnek, hogy szeretik egymást, nem tudok elképzelni olyan nagy „dolgot”, ami miatt ne lehetne felvállalni − fogalmazott az informátor, akinek egyértelmű választ adott a többi kommentelő. Mindenki egyetértett ugyanis abban, hogy ha Dominik és Fanni esetleg visszatalált egymáshoz, akkor közös döntés alapján nem beszélnek arról a külvilágnak.

− Szerintem csak szimplán magánügyként kezelik a kapcsolatukat − írták.

Kapcsolódó írásaink