Krónika

Hátborzongató bizonyíték került elő az idegenek létezésére, vírusként terjed a döbbenetes felvétel + VIDEÓ

Egy rejtélyes csészealj tűnt fel az oknyomozó újságíró által közzétett felvételen, olvasható a Promotions.hu-n.

Hátborzongató bizonyíték került elő az idegenek létezésére, vírusként terjed a döbbenetes felvétel + VIDEÓ
Képünk illusztráció
Fotó: Collection Christophel via AFP/Sterling Entertainment

Rejtélyes videó tartja lázban az internet népét. Felkerült egy videó ugyanis egy rejtélyes, égen megjelenő objektumról Irakban, amelyről egy oknyomozó filmes azt állítja, hogy az amerikai hadseregtől származik, és egy idegen űrhajó látható rajta.

Miután kiszivárgott az állítólagos UFO-ról készült felvétel, az a hír terjedt el, hogy az amerikai hadsereg parancsot kapott arra, hogy levadássza azt. A videó egy gyorsan mozgó objektumot mutat be Irak felett, amelyet állítólag az amerikai csapatok még 2018-ban hatástalanítottak. A felvételen a rejtélyes tárgy feketéről fehérre változtatja a színét, miközben egy katonai támaszpont felett repül.

Jeremy Corbell oknyomozó újságíró szerint a lelövés után a tárgy egy tóba merült, és 17 percig a víz alatt maradt. Az X-en (korábbi Twitter) közzétett bejegyzésében pedig leírta, hogy ezt követően a felszínre került, és 45 fokos szögben kilövellt az ég felé.

Egy víztömeg felett ment át, egy pillanatra megállt, majd mereven ereszkedett bele a vízbe, aztán 17 percig semmi. És bumm! Ez a valami kijött a vízből, és 45 fokos szögben felrepült

– írta a bejegyzésben.

Az újságíró hozzátette, hogy a bizarr tárgy egy méretarányos páncélzatra hasonlít, és állítólag szabad szemmel észlelhetetlen volt, hacsak az éjjellátó szemüveg nem volt speciális „termikus réteg” üzemmódban. Corbell azt is felfedte, hogy a forrásai komoly kockázatot vállaltak a felvétel hitelességének megerősítése érdekében.

Az oknyomozó újságíró azonban még itt sem állt meg, ugyanis a TMZ-n bemutatott, UFO Revolution című dokumentumfilmjében még ennél is több részletet fedett fel a történtekről. Ebben a nyomozó arra utal, hogy a felvételt az amerikai hírszerző ügynökség rögzítette, majd elrejtette a nyilvánosság elől. A férfi egyébként komoly titkokat sejt a történtek mögött, és elmondása szerint nem fog megnyugodni addig, amíg mindent ki nem derít az amerikaiak UFO-projektjeiről, amelyekből jóval több van, mint gondolnánk, ezeket azonban soha nem tárják a nyilvánosság elé.

Most pedig nézzük is az említett, döbbenetes felvételeket:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink