Krónika

Vilmos herceg végleg leszámol Harryvel és Meghannel a koronázása után

Vilmos herceg terve nem sok jóval kecsegtet Harryék számára, olvasható a promotions.hu-n.

Vilmos herceg végleg leszámol Harryvel és Meghannel a koronázása után
Vilmos herceg
Fotó: AFP/Pool/Jonathan Brady

A brit királyi család háza táján folyamatosak a botrányok, akár III. Károly és Kamilla állítólagos eltitkolt fiára, akár Harry és Meghan folyamatos harcára gondolunk a családi szerepkörök kapcsán. Most pedig nem meglepő módon újabb megosztó hírek jelentek meg velük kapcsolatban.

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás szerint ugyanis Vilmos herceg már előre tudja, hogy mit fog tenni Harry herceggel és Meghan Markle-lel, ha ő lesz a király.

Köztudott, hogy a trónörökös és öccse, Harry már évek óta nagyon rossz viszonyban vannak egymással, és úgy tűnik ennek most sem lesz vége. Kapcsolatuk elmérgesedésének egyik gyújtópontja egyértelműen Harry nagy botrányt keltő memoárjának, a Spare-nek a megjelenése volt, amelyben azt állította, hogy Vilmos fizikailag bántalmazta őt a Kensington-palotában egy heves vita során.

Sussex hercege és felesége, Meghan Markle csaknem négy éve mondott le királyi szerepköréről, és azóta is Kaliforniában élnek a királyi család fennhatóságán kívül, és a médiavilág olyan vezető szereplőivel folytatnak projekteket, mint például a streamingóriás Netflix. Ez pedig nagyon nem tetszik Vilmoséknak.

Ezek után nem is csoda, hogy egy forrás nemrégiben azt mondta az Express nevű bulvárlapnak, hogy amikor Vilmos trónra lép, nem sok minden fog változni bátyja és sógornőjével való hozzáállása tekintetében. Az informátor szerint Vilmos már nagyon tervezi az uralkodását, és egyáltalán nem lát jövőt a sussexi pár számára a királyi családban.

„Soha nem fogja Harryéket visszaengedni a királyi családba”

– mondta.

Kapcsolódó írásaink

Nem sportolni ment, hanem lopni

ĀA nyomozás adatai alapján egy, a rendőrök által korábbi bűncselekményekből jól ismert férfira terelődött a gyanú