Krónika

2024. a világ egyik legrosszabb éve lehet?

Durva jövendölés miatt retteg az ország

Most kiderült milyen évünk lesz 2024-ben, egy jövőbelátó megosztotta azt, amiről feltétlenül tudnunk kell – írta meg a Promotions.

2024. a világ egyik legrosszabb éve lehet?
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Sokan gondolkodnak és találgatnak arról, hogy vajon milyen is lesz 2024. Persze, ez mindenkinek egyéni dolog és magán az emberen is múlik, hogy mit tesz annak érdekében, hogy az új évben sikeres és boldog legyen. De vannak dolgok, amiken egyszerűen nem tudunk változtatni, ilyenek például a természeti katasztrófák.

Magyarország és Európa főboszorkánya, Szegedi Erika most ezzel kapcsolatban mondta el a gondolatait, kiderült, hogy a jövőbelátó szerint nagyon nehéz év előtt állunk.

Elmondása szerint a világgazdaság hányattatásai miatt 2024 anyagilag még nagyobb megpróbáltatások elé állít bennünket, mint amit eddig megtapasztalhattunk. Jóslata szerint az anyagi bizonytalanság mellett a természeti katasztrófák is fenyegetnek: jönnek az árvizek, belvizek, viharok és a durva jégesők is. Azt is megmondta, hogy ezek főként a Dunántúlt és Magyarország északi részét fogják érinteni, de Békés vármegyére is kiterjedhet.

Ha valaki 2025-ben akar reménykedni, a jósnő elszomorít mindenkit: még rosszabb lesz majd a helyzet jövőre. Idénre pedig azt tanácsolja Erika, hogy mindenki gondolja át, hogyan tovább.

Valójában a 2024-es év a megfontolás éve lesz. Az embereknek át kell rendezniük az egész életüket, át kell gondolniuk azt, hogy mire van szükségük a túléléshez, hogy hogyan tovább. Hiszen megszűnik a Kánaán. Tudomásul kell vennünk végre valahára, hogy nincs Kánaán. Most már tényleg eljött az az idő, amikor minden lépésünkért felelni kell, amikor tartalékolnunk kell, főleg azoknak, akiknek gyermekük van, hiszen ez a legfontosabb dolog a világon, hogy ők ne szenvedjenek semmiben hiányt – tanácsolta Szegedi Erika, írja a Szeged365 cikke alapján a portál.

Kapcsolódó írásaink