Krónika

Tragédia történt egy kiskunhalasi szalagavatón

Összeesett és meghalt egy tanár a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium szalagavatóján, ahol egy diák is rosszul lett

Megrendítő tragédia árnyékolta be a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium péntek esti szalagavatóját. Az eseményen az iskola egyik köztiszteletben álló, szeretett oktatója rosszul lett. Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni – közölte a baon.hu.

Tragédia történt egy kiskunhalasi szalagavatón
Képünk illusztráció
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

A Vári vezetője, Komáromi Szilárd igazgató a portál szerkesztőségével azt közölte:

„Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik oktatónk a fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Az iskola a nagy tisztelettel övezett tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a család hozzájárulásával közlünk.”

Helyszíni információink szerint a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Kapcsolódó írásaink