Krónika

Kisebb késések várhatók csütörtökön a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

A „havas flottájuk” folyamatosan takarítja a futópályákat, a gurulóutakat és az előteret

Bár komolyabb fennakadást nem okozott a havazás, kisebb késések előfordulhatnak csütörtökön a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren; ajánlott korábban kiérni a repülőtérre az utasoknak – tudatta a Budapest Airport Zrt. az MTI-vel.

Kisebb késések várhatók csütörtökön a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
Az intenzív havazás ellenére a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér még zavartalanul üzemel. A BUD havas flottája folyamatosan takarítja a futópályákat, a gurulóutakat és az előteret is. Előreláthatóan a gépek jégtelenítése miatt azonban a nap folyamán folyamatosan várhatók kisebb késések
Fotó: Facebook/Budapest Airport

A közlemény szerint az intenzív havazás ellenére a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér zavartalanul üzemel, mindkét futópálya nyitva van, korlátozásokat nem kellett bevezetni.

A „havas flottájuk” folyamatosan takarítja a futópályákat, a gurulóutakat és az előteret – tették hozzá, azzal együtt, hogy a gépek jégtelenítése miatt azonban a nap folyamán folyamatosan várhatók kisebb késések.

Az utasokat arra kérték, hogy az időjárásra tekintettel a megszokottnál korábban induljanak el a repülőtérre, hogy az esetleges forgalmi akadályok ellenére is időben, a gép indulása előtt legalább két órával érkezzenek meg a 2. terminálra.

Kapcsolódó írásaink