Krónika

Videón a félresikerült meglepetés: betört a Grincs a házba, feldöntötte a karácsonyfát, halálra rémisztette a gyerekeket

A kelleténél kíméletlenebbre sikerült az ünneplés

Kacagtató videót osztott meg egy félresikerült karácsonyi ünneplésről a brit Carla Swan. A felvételen az látható, hogy egy Grincsnek öltözött ember benyit a lakásba, keresztültrappol mindenen, feldönti a feldíszített karácsonyfát, majd bunyózni kezd a halálra rémült gyerekekkel - írta a Mirror nyomán az RTL.

Videón a félresikerült meglepetés: betört a Grincs a házba, feldöntötte a karácsonyfát, halálra rémisztette a gyerekeket
Grincs
Fotó: Universal Pictures / Imagine Ent / Collection ChristopheL via AFP

A valóság azonban nem olyan súlyos, mint a látszat. Kiderült, hogy valójában a gyerekek nagynénje volt a jelmezben, és a kicsik megviccelése volt a cél az egész akcióval. Az eredeti videót azonban több tízezren osztották meg, és sokan aggódtak a gyerekek lelki békéjéért.

A nő így egy újonnan feltöltött videóban magyarázkodhatott, hogy igazából nincs semmi gáz, a rémültnek tűnő gyerekek is hamarosan jobb kedvre derültek. Az elpusztított karácsonyfát pedig hamarosan kicserélték egy újra.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink