Krónika

Balesetek, karbantartások, túlterheltségek miatti torlódások országszerte

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményeket tett közzé az Útinform

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Tatabánya térségében egy kamion szalagkorlátnak hajtott. Az 56-os km-nél a forgalom csak a belső sávon halad.

Balesetek, karbantartások, túlterheltségek miatti torlódások országszerte
Többek között az M1-es autópályán is torlódás alakult ki december 5-én reggel (Képünk illusztráció)
Fotó: MH-archív/Béli Balázs

A 11-es főúton, Szentendre és Leányfalu közötti szakaszán, csőtörés miatt a fél útpályát lezárták a Boldogtanyai út és a Vadrózsa utca között, a 25-ös km-nél. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa irányítja. A reggeli csúcsforgalomban már jelentősen feltorlódtak a járművek. Tahitótfalutól kell több km hosszan araszolgatni a Budapest felé vezető oldalon!

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé.

Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Maglódtól, az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel-sziget útjain.

Az ukrán-magyar határszakaszon levő határátkelők túlterheltsége miatt, az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 82-es km-nél lévő Borsókúti, a 142-es km-nél lévő Geleji pihenőnél, és a 183-as km-nél lévő Görbeházi pihenőnél is, a rendőrség, kitereli az Ukrajna felé tartó teherforgalmat és az M35-M4 útvonalra a Nagykereki (RO) határ felé irányítja. A személygépjármű-forgalmat nem érintik az intézkedések, de az említett három pihenőnél kialakított tereléseknél torlódással lehet számolni.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Kapcsolódó írásaink