Krónika

Állatkertek éjszakája: sok érdekes programmal készül a Richter Safari Park Nagykőrösön

Az állatkertek éjszakáján meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat

Légtornászmutatvánnyal, koncertekkel és éjszakai cirkuszi show-val is készül az állatkertek éjszakáján, augusztus 25-én a nagykőrösi Richter Safari Park.

Állatkertek éjszakája: sok érdekes programmal készül a Richter Safari Park Nagykőrösön
Képünk illusztráció
Fotó: Facebook/Zoo Debrecen

A Richter Safari Park MTI-hez eljutatott tájékoztatása szerint az állatkertek éjszakáján meghosszabbított nyitva tartassál várják a látogatókat.

Az egésznapos programsorozat egyik fő attrakciója Simet László bemutatója lesz, aki tizenöt méter magasságban kifeszített drótkötélen sétál át Safari Park tava felett. A 63 éves artista nemrég Budáról Pestre sétált át ugyanígy, biztosítás nélkül – olvasható a tájékoztatóban.

Szerepel a programban ifj. Richter József hungarikumnak számító lovasakrobata-produkciója. Emellett éjszakai cirkuszshow, motoros bemutató, kézműves utca, zenés gyerekműsor, vidámpark, óriáskerék, állatsimogató várja a látogatókat, és éjszakába nyúlóan indulnak majd autós szafariturnusok a park 4 kilométeres útvonalán.

Koncertet ad Molnár Ferenc Caramel és Vastag Csaba, az est zárásaként Dj BeatMakers szórakoztatja a közönséget.

A nagykőrösiek kedvezményesen válthatnak jegyet az eseményre, amelyre a környező településekről száz rászoruló vendéget látnak vendégül – írták a tájékoztatóban.

Kapcsolódó írásaink