Krónika

Testvére szeme láttára halt meg Nemes Csaba

Rengetegen gyászolják a verseny közben elhunyt rallyst, Nemes Csabát – olvasható a borsonline.hu cikkében.

Testvére szeme láttára halt meg Nemes Csaba
Gyász
Fotó: MH

Mécsesek, rózsák és egy fehér virágokkal díszített koszorú öleli körbe Nemes Csaba rallyversenyző képét, így emlékeztek rá a szerettei és versenytársai, miután egy tragikus balesetben életét vesztette. A balatonszőlősi férfi vasárnap délelőtt, a Veszprém Rallyn versenyzés közben halt meg, amikor a Lada típusú rallyautójukkal egy fának csapódtak. Testvérével, Richárddal ültek a kocsiban, Csaba vezetett. Richárd végignézte bátyja halálát.

A tragédia után a Magyar Autósport Szövetség hivatalos közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy az országos bajnokság 4. futamán, az 50. számú autó, vagyis Nemes Csaba és Nemes Richárd autója fának csapódott. Mindkettejüket feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból.

A helyszínen tartózkodó mentők azonnal a két férfi segítségére siettek, Csaba viszont annyira súlyosan megsérült, hogy az életét már nem tudták megmenteni a szakemberek, az ütközés pillanatában szörnyethalt.

Objektum doboz

Testvére könnyebben sérült, hátát fájlalta, lapockatáji sérülésre kellett gyanakodni, ezért traumatológiai osztályra szállították.

A baleset után a versenyt megállította a rendező. Az autósport világa most egy emberként gyászolja a férfit. Nemes Csaba 47 éves volt.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink