Krónika

Könyörög a rendőrség, ne hívogassák őket azzal, hogy már megint csinálják a tengeri tehenek

Nem bírnak magukkal

Nyáron van a tengeri tehenek, azaz lamantinok párzási időszaka, így Floridában gyakori látványnak számítanak a csoportszexelő állatok, írja a Miami New Times nyomán az RTL.hu. Ennek ellenére több helyi lakos még mindig annyira megrökönyödik az orgiázó lamantinok láttán, hogy a rendőrséget hívja miattuk.

Könyörög a rendőrség, ne hívogassák őket azzal, hogy már megint csinálják a tengeri tehenek
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Pinellas megye rendőrsége éppen ezért arra kéri a lakosságot: ne tegyék. Pár nappal ezelőtti Facebook-bejegyzésükben azt írták: a legtöbb hívó azt hiszi, hogy a csoportosuló lamantinok bajban vannak, ez azonban nincs így: az állatok így szoktak párzani, gyakran közel a vízparthoz. Viszont ne feledjék, hogy a lamantinokat zavarni nemcsak illegális, de nagyon veszélyes is lehet.

Hihetetlenül vadul kanosak mostanság a lamantinok Floridában: egy 38 éves lamantint halálra szexelt testvére egy állatkertben. A 38 éves Hugh a vastagbelén keletkezett 14,5 centiméteres repedés és egyéb sérülések miatt pusztult el, amiket egy nagyobb és erősebb hím tengeri tehénnel folytatott szexuális kapcsolat okozott.

Kapcsolódó írásaink