Krónika

Szökött fegyencet fogott az erdőben a házaspár kutyája

A szemfüles kutya, Tucker egy szaftos steaket kapott jutalmul

Szemfüles kutya segített a rendőröknek elfogni az Egyesült Államokban azt a rabot, aki lepedőkből készített kötél segítségével szökött meg egy börtönből. A hatóságokat a hajtóvadászat kilencedik napján értesítette egy házaspár, hogy látták az erdőben ólálkodni a szökevényt, miután a kutyájuk kiszagolta a férfit, és addig ugatott, amíg a házaspár oda nem ment. A kiérkező rendőrök bekerítették és elfogták a rabot, akinél fegyvert is találtak – írta meg a hirado.hu.

Szökött fegyencet fogott az erdőben a házaspár kutyája
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Kilencnapos hajtóvadászat után elfogták azt a szökevény rabot, aki lepedőkből készített kötél segítségével szökött meg egy pennsylvaniai börtön tornaterméből.

Objektum doboz

Az erdőben rejtőzködő férfit egy kutya szagolta ki, aki ugatással jelezte gazdáinak, hogy valaki ólálkodik a házuk mögötti kert közelében. A házaspár felfigyelt az ugatásra, és átnézték a kert mögötti erdős területet, ahol meglátták a 34 éves Michael C. Burhamet, aki után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A házaspár azonnal értesítette a hatóságokat, akik az erdőben elfogták a fegyveres rabot.

„A férjem és én is azonnal felismertük Michael Burhamet” – mondta az asszony, hozzátéve, hogy tudták, hogy a férfi veszélyes, ezért nem közelítették meg, hanem visszatértek a házba és értesítették a rendőrséget.

A szemfüles kutya, Tucker egy szaftos steaket kapott jutalmul a gyilkossággal gyanúsított férfi felkutatásáért.

Burham többek közt fegyveres emberrablás miatt ült. A hatóságok közölték, hogy egy halálos lövöldözés kapcsán is a férfi a főgyanúsított, de az ügyben vádemelés még nem történt.

Kapcsolódó írásaink