Krónika

Dobogókői kirándulásra hív mindenkit az elnöki pár

Különösebb feltételnek nem kell megfelelni, nemtől, kortól, világnézettől függetlenül bárki mehet

Az államfő és férje vasárnap Dobogókőre kirándulnak, és várják az érdeklődőket, akik velük tartanának.

Dobogókői kirándulásra hív mindenkit az elnöki pár
Dobogókői kirándulásra hív mindenkit az elnöki pár
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Nagyon felpörgette közéleti aktívitását Novák Katalin. A sportos életviteléről elhíresült államfőt csütörtökön a Balaton partján, Fonyódon egy nagy csapat huszárral kapták lencsevégre, másnap pedig már a kaposvári röplabdás lányok edzésén vett részt. Nem is akármilyen sikerrel: az alkalmi társak szerint nagyon ügyesnek bizonyult. Más embernek ennyi mozgás hetekre elegendő volna, ám az államfőt és férjét, a nemrégiben öthetes alapkiképzés után alezredessé lett Veres Istvánt keményebb fából faragták: vasárnap Dobogókőre kirándulnak, és várják az érdeklődőket, akik velük tartanának.

25 kilométeres, 1000 méteres szintkülönbségű túrára hívja a magyarokat Novák Katalin köztársasági elnök és férje, a first gentleman, Veres István: a hvg.hu vette észre, hogy Novák Katalin a Facebook-oldalán tette közzé, hogy lehet jelentkezni a dobogókői kéktúrára, és csatlakozni hozzájuk a kiránduláson. (Sajnos a részvétel határideje lezárult, szombaton délután 2 óráig fogadták el a jelentkezéseket – a szerk.)

Különösebb feltételnek nem kell megfelelni, nemtől, kortól, világnézettől függetlenül bárki mehet, mint az államfő asszony felhívásában olvasható, a legfontosabb a kényelmes túracipő, a víz és a szendvics. A kirándulásra egyébként a [email protected] e-mail címen lehetett regisztrálni, az indulás helyét és idejét később írják meg, csak a résztvevőknek – írja a hirklikk.hu.

Kapcsolódó írásaink