Krónika

Tömegverekedés Nyíregyházán

Először vita, majd verekedés alakult ki egy nyíregyházi szórakozóhely, a Mamma Mia Club előtt. A rendőrség eljárást indított a gyanúsítottak ellen.

Tömegverekedés Nyíregyházán
Képünk illusztráció.
Fotó: MH-archív/Béli Balázs

Még pénteken éjjel a nyíregyházi szórakozóhely, a Mamma Mia Club előtt történt az a verekedés, amelyről vasárnap osztottak meg egy videót a YouTube-on. A felvételen az nem látszik, hogy miként kezdődött a konfliktus, az viszont igen, hogy a szórakozóhely biztonsági őrei nem kímélték a sértetteket. A kidobók még a földön fekvő embereket is tovább ütötték-verték, volt, akit fejbe is rúgtak.

Objektum doboz

Állítólag egy apa valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a személyzettel, akik nem akarták őket beengedni az ajtón. A Blikk kérdésekkel kereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. A rendőrség a lappal közölte, hogy csoportosan elkövetett garázdaság, valamint testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

Hozzátették azt is, hogy a nyomozók eddig négy gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben, közülük ketten a szórakozóhely biztonsági szolgálatának munkatársai. Őket már őrizetbe is vették a rendőrök, és előterjesztették a letartóztatásuk indítványozását.

Kapcsolódó írásaink