Krónika

Nem aprózta el az ausztrál sofőr a bűnöket

Egy fiatal férfinak több mint száz vádponttal kell szembenéznie, miután egy rutinellenőrzés során megállították Ausztráliában. A rendőrök összesen százhét vádponttal gyanúsították meg a sofőrt.

Nem aprózta el az ausztrál sofőr a bűnöket
Gyorshajtás is szerepel a férfi bűnlajstromán (képünk illusztráció)
Fotó: MH-archív/Hegedűs Márta

Nem vitte túlzásba a szabálykövetést az az ausztrál sofőr, akit a minap állítottak meg a rendőrök Queensland egyik állami útján – írta meg vasárnap a Híradó.hu a 9news.com.au alapján. Mint olvasható, a hatóságok egy általános közúti ellenőrzés során akadtak a renitens alakra. Az ellenőrzés során egyebek mellett kiderült, a járműre nem kötöttek biztosítást, és több műszaki hiba is szemmel látható volt.

A 21 éves férfi telefonját lefoglalták, az átvizsgálása során pedig számos felvételt találtak további szabálysértésekről.

A gyanúsítottra összesen százhét különböző vádpontot róttak ki, amelyeket február 7. és 18. között követett el. A listán szerepelt veszélyes gépjármű-üzemeltetés, nem biztosított és hibás jármű vezetése és vezetés közbeni mobiltelefon-használat.

A rendőrség közölte, hogy Evans viselkedése súlyosan veszélyeztette a közösség életét. A vádlott tárgyalása április végén kezdődik.

Kapcsolódó írásaink