Krónika

Borzalmas családi tragédia történt, meghalt három kisgyermek

Egy fiatal édesanya végzett a három gyermekével, majd kiugrott az ablakon

A tragédia az egyesült államokbeli Massachusetts államban történt még kedden. Duxbury városában egy 32 éves nő megfojtotta három gyermekét, majd kiugrott az ablakon. A hatóságok beszámolója szerint az ötéves kislány és a hároméves kisfiú nem sokkal a támadás után meghalt, a nyolchónapos testvérük pedig három nappal később a kórházban vesztette életét – írja a Szeretlek Magyarország.

Borzalmas családi tragédia történt, meghalt három kisgyermek
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

A rendőröket a nő férje riasztotta, amikor a hatóságok kiérkeztek az anyát és a gyerekeket is eszméletlen állapotban találták meg. A gyerekek testén a fojtogatás egyértelmű jelei látszottak. A nő a közösségi oldalán többször is hangot adott annak, hogy súlyos szülés utáni depresszióban szenved, ezért a férje otthonról dolgozott, hogy támogassa a feleségét.

A tragédia napján azonban a férfi 25 percre elment otthonról, hogy vacsorát vásároljon.

A nő túlélte a zuhanást, így kórházba szállították. A kerületi ügyész az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy kétrendbeli emberöléssel, valamint háromrendbeli fojtogatással vádolják a nőt.

A tragédia teljesen megrendítette a közösséget, a helyiek emlékhelyet állítottak a gyerekek emlékére, amit virágokkal, gyertyákkal, lufikkal és játékokkal díszítettek fel. Egy internetes oldalon pedig adományokat gyűjtenek a gyászoló édesapa megsegítésére, amiből többek között a temetések költségét tudja majd fedezni.

Kapcsolódó írásaink