Krónika

A Duna tévén volt a legnagyobb nézettség szilveszterkor

A Csináljuk a fesztivált! a 18–49 év közötti korosztályban 8,9 százalékos közönségarányt ért el

A Duna televízió lett a nézettségi verseny győztese a 2022-es esztendő utolsó napján. A Csináljuk a fesztivált! szilveszteri fordulója, amely a legnagyobb bulislágereket vonultatta fel, a fiatal, 18–49 éves korosztályban a legnépszerűbb televíziós tartalom lett.

A Duna tévén volt a legnagyobb nézettség szilveszterkor
Tíz szombat estén át zajlik a műsor, amelyben ismét a legnépszerűbb hazai előadók éneklik el a nagy magyar slágereket, köztük Kovács Kati is
Fotó: Facebook

„Különleges adás volt a szilveszteri, amely az 5. elődöntője volt a Csináljuk a fesztivált! című műsornak. Olyan sztárelőadók léptek a színpadra és olyan emlékezetes dalokkal, amelyek valóban minden generációhoz szóltak” – mondta Rókusfalvy Lili, a sorozat társműsorvezetője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A Csináljuk a fesztivált! a 18–49 év közötti korosztályban 8,9 százalékos közönségarányt ért el.

Mint elhangzott, a show szilveszteri adásának nézettsége a teljes népesség körében a kereskedelmi csatornákénak a kétszeresét produkálta.

A Csináljuk a fesztivált! második évada egy hónappal ezelőtt, december 3-án indult a Duna televízióban.

A nagyszabású show-műsor, amelynek tematikáját ezúttal a zenei korszakok adják, újra a legnagyobb slágert keresi. Tíz szombat estén át zajlik a műsor, amelyben ismét a legnépszerűbb hazai előadók éneklik el a nagy magyar slágereket, köztük Bangó Margit, Kovács Kati, Szulák Andrea, Zoltán Erika, Kállay-Saunders András, Poór Péter vagy Kalapács József.

A műsor hatodik, utolsó elődöntője január 7-én szombaton 19 óra 35 perctől láható a Dunán.

A mostani adásban a kilencvenes és a 2000-es évek zenei korszakát tekintik át, elhangzik mások mellett egy Charlie-dal is Király Viktor előadásában.

A Csináljuk a fesztivált! három középdöntőjébe hat-hat produkció jut.
 

Kapcsolódó írásaink