Krónika

Megjöttek a „kutya" rendőrök + VIDEÓ

Tiktok-videóban üzent egyik testvér „speciálba” a rendőröknek, akik közül az idősebb nem mellesleg a Top 50-es körözési listán is szerepel. A hatóságok nem is voltak restek elfogadni a meghívást, és hamarosan bilincsben vezették el mind a kettőjüket.

Megjöttek a „kutya" rendőrök + VIDEÓ
Az egyenruhások célirányosan és speciálisan érkeztek meg a két emberhez
Fotó: Police.hu

„A marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, 2022. november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el” – írta a Police.hu

A két férfi kezén nem sokkal azután kattant a bilincs, hogy a népszerű internetes platformon a Tiktokon üzentek a „kutya” rendőröknek „speciálba”.

Objektum doboz

A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a rendőrség tájékoztatása szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját. Emellett a hatóságok információi alapján a férfi több pincét is feltört, ezeket a bűncselekményeket azonban öccsével közösen követték el.

A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akció során mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették, valamint letartóztatásukat is kezdeményezték.

A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akcióról készült felvétel alább megtekinthető.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink