Krónika

Novák Katalin: Várjuk a gyerekeket az Erzsébet-táborokba

Várják a gyerekeket az Erzsébet-táborokba - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombat reggel a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Novák Katalin: Várjuk a gyerekeket az Erzsébet-táborokba
Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a Women in Business online konferencián
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Novák Katalin hozzátette: „Azt ígértük, hogy megújul teljes mértékben a Fonyódligeti Erzsébet-tábor, és így is lett. Augusztus 1-jétől tehát itt is nyaralhatnak és ottalvós táborokban vehetnek részt a fiatalok, a gyerekek, a táborozók”.

Ez egy sátortábor, a gyerekek húszszemélyes jurtákban tudnak éjszakázni. Rengeteg program várja őket: szabadidős és sporttevékenységek, kultúra és „persze fürdés, fürdés, fürdés, hiszen a Balaton minden gyermek számára itt van elérhető közelségben” - fogalmazott.

Objektum doboz

Az Erzsébet-táborok idén is, „most már a csodálatosan megújult új helyszíneken, itt Fonyódligeten is” várják a gyerekeket - emelte ki a miniszter.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom