Képírás
A gasztronómia ünnepe – A szerencsét hozó álomalma
A malajziai Jun Wei jégből készült alkotásának takarásában
A kanadai csapat tagjai, Patrick Bouilly (jobbra) és Jacob Pelletier (balra)
A kanadai csapat tagjának, Ross Baisasnak a csokoládékreációja
Filip August Bendi norvég séf
A francia csapat élethű kreációja. A háttérben az alkotó, Jeremy Massing
A zsűri kóstolója az első versenynapon
Kim Jeong-Bin dél-koreai versenyző és alkotása
A dél-koreai csapat csokicsodájának egy részlete
Francia szurkolók a verseny nyitónapján
Filip August Bendi norvég séf
A szakácsok
A japán csapat tagja, Moe Takahashi kreációjukat készíti
Munkában Széll Tamás (balra) és Dalnoki Bence (jobbra)
A magyar csapat megalkotta a gyerekek álomalmáját
A séfek a díjátadó ünnepség előtt
Nyikos Patrik, Széll Tamás és Dalnoki Bence a dobogón, miután megnyerték a bronzszobrot a 2023-as Bocuse d'Oron
