Határon túl

Visszatér Budapestre az Air Serbia

Márciustól újraindul a Budapest–Belgrád-járat

Többéves kihagyás után 2023 március közepétől újraindítja járatát Belgrád és Budapest között az Air Serbia a Varosrtv.com tájékoztatása szerint – írta meg a Vajma.info.

Visszatér Budapestre az Air Serbia
Képünk illusztráció
Fotó: Wikipedia

Nyolc év után újra lehet közlekedni Budapest és Belgrád között repülővel az Air Serbia hálózatfejlesztési vezetője szerint – írta meg a Vajma.info. 

A portál kiemelte, a légitársaság Izmirbe heti kettő, Ankarába pedig heti négy járatot indít szintén a jövő évi nyári menetrend életbe lépésével. Az első Belgád–Budapest járat 2023. március 13-án indul. Budapestre a nyári főszezonban a tervek szerint heti 17 járatot indít majd a szerb légitársaság.

A közlemény szerint a magyarországi utazók számára ideális átszállási lehetőséget kínál a légitársaság Belgrádon keresztül Spanyolországba, Olaszországba és Görögországba, Ciprusra, az Egyesült Államokba, valamint a balkáni régió főbb városai felé.

Emlékeztettek, 2014-től 2015-ig már közlekedett az Air Serbia járata Belgrád és Budapest között, a járat 2015-ös leállítása akkoriban sajnálatos meglepetés volt sokak számára.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom