Gazdaság

Térképen láthatjuk, hogy hol lehet még hatósági áras termékeket venni

Akkora népszerűségnek örvendenek az ársapkát viselő termékek, hogy olykor üresen találhatja a felszínes szemlélődő a helyet, ahol lenniük kellene, ezért most térképen láthatjuk, hogy mikor, mi és éppen hol található. 

Térképen láthatjuk, hogy hol lehet még hatósági áras termékeket venni
Képünk illusztráció
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Nem kell többé bosszankodva másik boltot keresni, ha a hatósági áras krumpli elfogyott a sarki üzletláncban, mert a holvehetek.hu listázza a helyeket, ahol biztosan találni fogunk ársapkával ellátott tojást, étkezési burgonyát, lisztet, napraforgóolajat, sertéshúst, csirkehúst, 2,8 százalékos tejet vagy éppen kristálycukrot.

A holvehetek.hu térképe megmutatja, hogy hol vehetünk ársapkával ellátott élelmiszereket és üzemanyagot
A holvehetek.hu térképe megmutatja, hogy hol vehetünk ársapkás élelmiszereket és üzemanyagot
Fotó: holvehetek.hu/elelmiszer

Akit érdekel, arról is informálódhat a portálon, hogy hol, milyen üzemanyag kapható, illetve az is, hogy mennyiért. 

Egyébként az áruhiány elkerülésére a Magyar Közlönyben szerdán megjelent rendelet szerint a boltoknak a hatósági áras termékekből nagyobb készletet kell tartaniuk – világított rá az Index. A rendelet a kihirdetés után 15 nappal lép életbe. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom