Gazdaság

Magyar ügynökségek jutottak a világ legjobbjai közé

Minden évben szoros a verseny az ügynökségek között, hogy kiérdemeljék a szakma legjobbjának járó elismerést. A kiválóság, a kreativitás és a hatékonyság csak néhány olyan kulcsszó, amelyek jól jellemeznek egy marketing és rendezvényszervezés területén is eredményes ügynökséget - írja a Növekedés.hu.

Magyar ügynökségek jutottak a világ legjobbjai közé
Top 100-as listán a magyar ügynökségek
Fotó: Facebook/Lounge Group

Ugyanezeket az értékeket vallja a nemzetközi szinten ügynökségi Oscar-díjnak számító Eventex Awards is, amely nemrégiben tette közzé az idei TOP 100-as listáját, amelyen a Lounge Group a 17., míg a szintén a Lounge cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group a 19. helyet érdemelte ki.

„Bekerülni a legjobb 100 közé – ez a létező legnagyobb szakmai elismerés. A lista nemcsak az itt szereplő cégek kimeríthetetlen kreativitására világít rá, hanem arra az elhivatottságra, fegyelmezettségre és következetességre is, ami jellemzi a szakterületünket, és amivel képesek vagyunk jelentősen formálni az iparágat, sőt, akár a jövő legmeghatározóbb trendjeit is diktálhatjuk.” – nyilatkozta Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.