Gazdaság

Budapestre jön a Wall Street farkasa

Jordan Belfort 2022. november 14-én a Budapest Kongresszusi Központban tart előadást többek között az üzleti életben fejlődni vágyóknak és cégvezetőknek. 

Budapestre jön a Wall Street farkasa
A Wall Street farkasaként emlegetett Belfort kalandos életéről még 2013-ban készült mozifilm
Fotó: AFP/ANP/ ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Hamarosan Magyarországra érkezik a Wall Street igazi farkasa, Jordan Belfort, akiről a Leonardo DiCaprio főszereplésével közismert film is készült. Jordan Belfort 2022. november 14-én a Budapest Kongresszusi Központban tart előadást többek között az üzleti életben fejlődni vágyóknak és cégvezetőknek. 

A Wall Street farkasaként emlegetett Belfort kalandos életéről még 2013-ban készült mozifilm, amely a legvidámabb pillanatok mellett a mélypontjait is bemutatta. Belfortot az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio formálta meg a filmvásznon, akinek tökéletesen sikerült bemutatnia, hogyan telnek egy bróker mindennapjai, továbbá azt is, milyen veszélyeket rejt ez a szakma.

Sokszor voltam Jordan társaságában, kijelenthetem, hogy semmi sem hasonlítható a nyilvános beszédeihez és a kommunikációs képességeihez. Kitartása igazi példakép lehet a feltörekvő fiatal nemzedéknek. Jordan az ambíció és a kitartó, kemény munka átalakítóerejének ragyogó példája. Ebben a tekintetben igazi motivátor – mondta korábban DiCaprio.