Faktum

A kormány odafigyel az emberek véleményére

Az Orbán-kormány olyan bátran állt neki a kormányzásnak 2010-től kezdve, ami gyökeresen alakította át az addigi status quót – hangsúlyozta Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettese a Faktumban. Rámutatott, a Fidesz-KDNP háromszor is kétharmados többséget szerzett a választásokon, ami azt jelzi, hogy a kormány által kijelölt irányt támogatják az emberek. 

A kormány odafigyel az emberek véleményére

Barthel-Rúzsa kiemelte, az illegális migráció megállításával, a kerítésépítéssel a déli határszakaszon, a gyermekvédelmi törvény, valamint Brüsszellel való harccal nem csak a kormánypárti, hanem a baloldali szavazók is azonosulni tudtak. „2010 óta van Magyarországnak olyan kormánya, amely az emberekkel összhangban dolgozik és figyelembe veszi a véleményüket” – összegzett. 

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettese a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettese a Faktum felvételén
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A műsorban szó esett arról is, hogy a koronavírus-járvány kitörésééig folyamatosan nőtt a gazdaság. Mint mondta, az év végi várakozásuk az, hogy 6-7,5 százalék közt lesz az éves gazdasági növekedés.

Objektum doboz

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente és Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Támadják a szuverenista vezetőket

ĀVálaszokat akarnak kapni a német állampolgárok arra, miképp akarják kezelni a politikai vezetők a migrációs kihívásokat – fejtette ki Halkó Petra, a Századvég nemzetközi elemzője a Faktumban

Brüsszelben már kész az ítélet

ĀPolitikai játszma tanúi vagyunk, a LIBE-bizottság baloldali többsége előre eldöntötte, mit akar írni – mondta Kovács Zoltán a Faktumban