Faktum

Invázió Európa ellen

Nyugat-Európa elesett, és két lehetőség van, vagy elesik vele a kontinens többi része is, vagy nagyon kemény ellenállást tanúsít – hangsúlyozta Földi László biztonságpolitikai szakértő a Faktumban a gyermekvédelmi törvényt ér támadások kapcsán.

Invázió Európa ellen

A migrációval kapcsolatban felhívta a figyelmet, hogy „eltökélt invázió” zajlik Európa ellen, és amíg a nagy országok vezetőiben nincs meg a kellő politikai akarat, hiába minden erőfeszítés, nem lehet elé akadályokat gördíteni.

Földi László biztonságpolitikai szakértő a Faktumban
Földi László biztonságpolitikai szakértő a Faktumban
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Földi rámutatott, egyes politikai erők rá akarják kényszeríteni Európára a törvénytelen bevándorlást, pedig már csak azért sem lehet olyan tömegeket beengedni, akik kezdettől fogva nem tartják be a törvényeket, mert az integrációban sem lesznek érdekeltek. A szakértő emlékeztetett, hogy az Európába érkező – zömmel gazdasági – migránsoknak helyben kellene segíteni, ez azonban nem jár profittal, márpedig a migráció egy óriási üzlet, ami végeredményben tönkreteszi Európát.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Földi László biztonságpolitikai szakértő a Faktumban
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Földi László biztonságpolitikai szakértő a Faktumban
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A migrációban érdekeltek Földi szerint elsősorban amiatt aggódnak, hogy az idősödő társadalom nem fogyaszt annyit, ezért nagyon gyorsan fiatal tömegeket kell behozni, akik az állami segélyeknek köszönhetően fogyasztani is tudnak.

Objektum doboz

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente és Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Karácsony átverte a budapestieket

ĀEmberéletekbe került az EU bénázása, a tolerancia diktatúrájának az idejét éljük - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Faktumban