Bűnügy

Brutális kivégzés Pozsonyban: kivágták a nő szívét, belső szerveit egy vödörbe dobták

A rendőrség körözést adott ki

Kegyetlen módon végeztek ki egy nőt Pozsonyban. Az Új Szó beszámolója szerint a 48 éves nő holttestére a rendőrök a pozsonyi Prievozská utcában található panelház egyik lakásában találtak rá. Az áldozat testét felnyitották, belső szerveit egy vödörbe dobták, szívét pedig kivágták és a földön hagyták – írta meg a Mandiner.

Brutális kivégzés Pozsonyban: kivágták a nő szívét, belső szerveit egy vödörbe dobták
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/Daniel Vrazda

A nő arcának bal felét, valamint a mellkasát és a combját is megvágták. A holttestet egy pokróccal fedték le, amelyre egy brit útlevelet helyeztek.

A rendőrség körözést adott ki a 47 éves pozsonyi Jozef Hanusko ellen, akit a hatóságok pénteken délután megtaláltak és őrizetbe vettek azzal a gyanúval, hogy ő gyilkolta meg partnerét.

A Markíza azt írta, a férfi a közösségi oldalán szakácsként mutatja be magát. „Több mint húsz éve mozgolódom a gasztronómia területén, így bátran ki merem jelenteni, hogy a főzés nem a munkám, hanem az életem” – olvasható az egyik posztjában.

A szomszédok szerint az áldozatot Patriciának hívják. Nagyon kedves, mindig segítőkész, de alkoholizmusra hajlamos asszonyként jellemezték. Elmondásuk szerint élettársa gyakran agresszív volt és fenyegette őt. Az egész lakóházat a rendőrség őrzi, és bizonyítékokat gyűjtenek a lakásban.

Kapcsolódó írásaink