Bűnügy

Horror: élve temette el a párját

A gyilkosságot követően a férfi még elismerte a tettét

Habár korábban bevallotta tettét, most mindent tagad, mert már máshogy emlékszik a gyilkosságra a férfi – írja a borsonline.hu.

Horror: élve temette el a párját
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/Pool/Jens Schlueter

Brutális gyilkosságot követett el egy férfi Nyírvasváriban. Elmondása szerint csak megakarta ijeszteni a párját mérgében, mivel Katalin bevallotta, hogy megcsalta őt. A vád szerint napokig bántalmazta ezután a nőt, hol tűzifával, hol húsklopfolóval verte. Amikor a nő elvesztette az eszméletét, a férfi azt hitte, hogy megölte őt, így brutális cselekedetre vetemedett: úgy döntött, elássa az ingatlan mögötti istállóban. Gödröt ásott, szemetes zsákot húzott a nőre, majd betemette. Katalin azonban ekkor még élt – írja a borsonline.hu.

A jelentések és boncolás szerint a nő halálát fulladás és a tüdejébe bekerült homok okozta, mivel élve eltemették őt. Mikor magához tért, pánikolva megpróbálhatott kijutni: ekkor lyukasztott ki a zsákot, amin keresztül bejutott hozzá a homok. A gyilkosságot követően a férfi még elismerte a tettét és azt mondta, megbánta azt. Azonban most az előkészítő ülésen már mindent tagad.

„Nem mondok le a tárgyalás jogáról. Ahogy tisztult az agyam, úgy emlékeztem vissza fokozatosan. Mindent el tudok mondani, és szeretném, hogy az igazság kiderüljön” – nyilatkozta a férfi. Az elhunyt nő egykori élettársa bosszút ígért neki, míg Katalin családja életfogytiglani fegyházat követel rá.

Kapcsolódó írásaink