Bűnügy

Horror a kertvárosban: holtan találták meg a családot az otthonukban

Holtan találták meg a családot az otthonukban

A szülőket és a három gyereküket mindenki kedvelte a környéken, a szomszédok értetlenül állnak a történtek előtt – írja a metropol.hu.

Horror a kertvárosban: holtan találták meg a családot az otthonukban
Képünk illusztráció
Fotó: FRED TANNEAU / AFP

Csütörtökön a rendőrök holtan találtak rá egy amerikai család mind az öt tagjára az ohiói otthonukban: a szülőkkel és három iskoláskorú gyermekükkel lövések végeztek. A nyomozás eddigi adatai szerint egy családi vita torkollott tagédiába, de egyelőre nem tudni, ki lőtt – írja a Mirror.

Az áldozatokat, a 46 éves Jason Dunhamet, 42 éves feleségét, Melissát, valamint három gyereküket, a 15 éves Reneet, a 12 éves Ambert és a 9 éves Evant azt követően találták meg a rendőrök, hogy a szomszédok aggasztó zajokról számoltak be. Mind az öten halottak voltak már, mire kiértek, mindenki több lövést is kapott.

A szomszédok nem értik, mi történhetett, ugyanis Dunhaméket boldog, kedves emberekként ismerték: az apa gondoskodó volt, Melissát csodálatos anyának tartották, a helyi iskolába járó gyerekek pedig szívesen játszottak a szomszéd gyerekekkel. A család nemrég még együtt utazott nyaralni, és nyoma sem volt annak, hogy hamarosan tragikus véget érhet az életük.

Kapcsolódó írásaink