Bűnügy

Kilenc lövést adtak le Zalaegerszeg kertvárosában

A TEK kivonult a helyszínre

A szemtanúk beszámolója szerint legalább kilenc lövést adott le a zavart tudatállapotú férfi – írja a Frisshirek.hu.

Zalaegerszeg kertvárosában több lövés is dördült, a szemtanúk beszámolója alapján egy férfi az utcára kifelé többször is lőtt a Köztársaság út 69–71-es számú háznál. A lakók kilenc lövést hallottak.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, az utcáról próbálták meg szóval tartani a férfit, a házhoz később erősítésként megérkeztek a TEK csapatai is. A pontos történésekről egyelőre nem állnak rendelkezésre hivatalos információk, a Frisshirek szerint az akciónak vége, a TEK-esek elvitték a zavarodott férfit.

„Valami nagyon kemény dolog történik. Megjöttek a fekete autókkal a mérges arcú fegyveresek, lassan csak bemennek érte! Jó hogy tankot nem visznek, hogy egy embert ki tudjanak hozni a lakásból! Ennyi volt, a TEK kihozta élve, ember a mentőben” – írta a történtekről egy zalaegerszegi lakos a város Facebook-csoportjában. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom