Bulvár

Kamilla királynénak kiderült az egyik szenvedélye

A brit királyi család tagjainak több hobbijuk is van

A brit királyi családnak több hobbija is van, Kamilla királyné például imád olvasni és kertészkedni. Ám a hagyományos hobbik mellett akad pár furcsa szokása is, amelyeket nem titkol el az emberek elől. Az egyik titkos szenvedélyét egy barátja leplezte le – tájékoztat az Elle.hu.

Kamilla királynénak kiderült az egyik szenvedélye
Kamilla brit királyné vendégekkel találkozott a kerti partin az edinburghi Holyroodhouse-palotában
Fotó: AFP/Pool/Jane Barlow

Pár nappal ezelőtt egy fogadást rendezett a Clarence House-ban Kamilla királyné, hogy megünnepeljék a National Literacy Trust fennállásának 30. évfordulóját. A rendezvényen a királyné beszélgetett a jótékonysági szervezetek vezetőivel, és a meghívott vendégekkel, többek között szerzőkkel. Ott volt Francesca Simon, a Horrid Henry című bestseller gyereksorozat írója, aki elárulta, hogy van egy szenvedélye, amely közös Kamilla királynéval – olvasható az Elle.hu oldalán.

„Nevettünk az időjárás-alkalmazások iránti kölcsönös szeretetünkön. Említette, hogy esik az eső Franciaországban, és azt mondtam, hogy igen, tudom. Azt mondta, mindenki kötekedik vele, de én is nézem az időjárást a világ különböző részein, és ő is hasonlóképpen tesz – így nevettünk a kölcsönös megszállottságunkon” – mondta Francesca Simon.

A történeten sokan nevettek főként amiatt, mert a britek híresek arról, hogy szeretnek az időjárásról csevegni. Úgy tűnik, Kamilla királynénak is ez az egyik kedvenc témája, amelyet szívesen megvitat bárkivel.

Az esemény egyébként nagy sikert aratott, és többen dicsérték Kamilla királynét, amiért ilyen lelkes az olvasás népszerűsítése iránt. A királyné pár évvel ezelőtt saját könyvklubot indított, illetve a közreműködésével készült egy podcast, ahol szerzőkkel beszélgetnek a könyveikről és az alkotási folyamatokról.

Kapcsolódó írásaink