Bulvár

Lagzi Lajcsi: Én hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörtént

„Van sok minden más a Dáridón kívül”

Hétfőn szabadult a börtönből Lagzi Lajcsi. A mulatós sztár 432 nap után távozhatott a büntetés-végrehajtási intézményből, ezután nyomkövetővel a lábán a boldogasszonypusztai otthonában folytatja büntetésének végrehajtását. A RTL Fókusznak adott interjújában sok mindenről beszélt.

Lagzi Lajcsi: Én hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörtént
A Lagzi Lajcsiként elhíresült Galambos Lajos 2006-ban
Fotó: MH-archív/Hegedűs Márta

„Nyugodtabb vagyok, mert harcoltam az igazamért, harcoltam valamiért. Az én büntetésem tíz éve kezdődött, amikor engem ezzel a dologgal megbélyegeztek. (…) Az is egy büntetés, amikor valakit megbélyegeznek” – nyilatkozta Lagzi Lajcsi az RTL-nek adott interjúban.

A mulatós sztár a gyermekeiről is beszélt: „Azt kértem tőlük, hogy ne látogassanak. Tudtam, hogy kellően érettek és intelligensek ahhoz, hogy tudják, ez nem azért van, mert nem akarom látni őket, hanem mert olyan lelkiállapotban voltam, hogy akkor visszazuhantam.”

Az elmúlt 432 napról elmondta: „Én hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megtörtént. Az első hónapok nehezek voltak, pszichológushoz is jártam. Azóta a fontossági sorrend lett más.”

„Van sok minden más a Dáridón kívül. Az életemben annyi sok mindenem van, annyi sok mindent összeszedtem, hogy sokkal kevesebb is elég, és azon leszek, hogy elérjem ezt az állapotot, hogy kevesebből éljek” – fogalmazott Galambos Lajos.

Kapcsolódó írásaink