Bulvár

„Nem akarok többet gondolni rá”

Harry herceg fölösleges szenvedést okozott nagyanyjának

Erzsébet királynő néhány szóval reagált, amikor Harry kilépett a királyi családból – olvasható a Life.hu oldalán.

„Nem akarok többet gondolni rá”
II. Erzsébet királynő, Meghan hercegné és Harry herceg
Fotó: AFP/Paul Grover

Amikor Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban lemondott arról, hogy a királyi család dolgozó tagjai legyenek, döntésük az egész palotát megrázta. A legszívszaggatóbban azonban Erzsébet királynő reagált Harryék húzására, érzéseit egyszerű, de kemény, néhány szavas válaszban foglalta össze: „Nem akarok többet gondolni rá” – írja a Life.hu.

A hamarosan megjelenő könyvből – amelyet Katie Nicholl királyi szakértő és tudósító írt – idézett a közelmúltban a Vanity Fair, ahol a könyv szerzője bővebben idézi a bennfentest, akihez Erzsébet a szavait intézte: „Nem tudom miért, de nem érdekel, és nem akarok többet gondolni rá.”

A könyvben arról is szó esik, hogy néhai királynő szomorú volt, amiért nem tudott több időt tölteni Archie-val és Lilibettel. Katie Nicholl arról is ír, hogy II. Erzsébet nagyon csalódott volt, amikor Harry herceg és Meghan – aki egyébként egykor úgy nyilatkozott, hogy hálás a sorsnak, hogy megismerhette Erzsébet királynőt – nem hozta el gyermekeit Balmoralba egy általa szervezett rendezvényre.

A királyi családhoz közel álló forrás a The Independentnek azt mondta : „Sérült ebben, és csalódott volt, de mindig azt mondta, hogy Harry iránti szeretete feltétel nélküli.”

Harry herceg fölösleges szenvedést okozott nagyanyjának, II. Erzsébet királynőnek élete utolsó hónapjaiban – állítja a néhai uralkodó egyik barátja.

Kapcsolódó írásaink