Bulvár

Harry herceg teljesen összetört

A brit királyi család külön utakon járó tagja kénytelen volt szembenézni a tényekkel

Sok pletyka kering arról, hogy Harry herceg és a királyi család végre rendezi a viszonyát, de egyelőre úgy tűnik: a lehetetlen marad – írta meg Super, és portál cikke arra a kérdésre is választ ad: miért?

Harry herceg teljesen összetört
Harry herceg szeretné rendezni családi kapcsolatait
Fotó: AFP/Anadolu/Wiktor Szymanowicz

A királyi rokonok évről évre egyre jobban eltávolodnak egymástól. Korábban a bennfentesek azt állították, hogy Harry-t leginkább a társadalmi státuszának elvesztése bántja, most azonban új információk érkeztek. Mint kiderült, a hercegnek a szíve szakad meg amiatt, hogy nem állnak szóba vele.

Egy Harryhez közeli forrás azt mondta: a herceg nem érti, hogy közeli barátnője, Kate Middleton miért nem bízik többé benne, és miért zárta el teljesen a családját és az egészségét érintő hírektől. „Összetört a szíve és összezavarodott amiatt, hogy elvágták [Kate-től]” – idézte a bennfentest a Closer.

A fordulópontot az jelentette, hogy Vilmos felesége megjelent a király születésnapja tiszteletére rendezett Trooping the Colour parádén. Harry, akit nem hívtak meg az eseményre, nagyon kiakadt – mint kiderült, arról álmodott, hogy személyesen támogatja kedvenc menyét. A forrás állítása szerint a herceg ekkor döbbent rá végleg, hogy ő már nem létezik a legközelebbi rokonai számára.

Kapcsolódó írásaink