Bulvár

Sosem találná ki, hány gyermeke van már Elon Musknak

Köztudott, hogy Elon Musk a világ egyik, sőt jelenleg a leggazdagabb embere. De úgy tűnik, most azon dolgozik, hogy a legtöbb gyermeket nevelő hírességek közé is bekerüljön – írta meg a Spot on News.

Sosem találná ki, hány gyermeke van már Elon Musknak
A SpaceX, valamint a Tesla vezérigazgatója és az X (korábbi Twitter) tulajdonosa, Elon Musk gyermekével Rómában
Fotó: AFP/Anadolu/Riccardo De Luca

Musk és barátnője, Shivon Zilis sajtóértesülések szerint az év elején csendben és titokban ismét szülők lettek. A 2001-ben világra jött ikreik, Strider és Azure után az állítólagos baba lehet a harmadik közös gyermekük.

A hírt egyelőre sem Musk, sem a Neuralink nevű cégének vezetője nem erősítette meg, ami nem szokatlan a multimilliárdostól: amilyen nyíltan szokott beszélni az üzleti és politikai gondolatairól, olyan visszafogott szokott lenni, ha gyermekei születéséről van szó. Az ikrek születésére is csak jóval később derült fény.

Musk sokszor hangsúlyozta, hogy nem látja problémának a túlnépesedést. Épp ellenkezőleg: 2022-ben például azt tweetelte: „A csökkenő születési ráta messze a legnagyobb veszély, ami a civilizációnkat fenyegeti.”

A Page Six című amerikai honlap nem sokkal ikrei születése után azt idézte tőle, hogy addig szeretne újabb és újabb gyerekeket „amíg képes vagyok időt tölteni velük és jó apjuk lenni”.

Ha a mostani hír igaznak bizonyul, az új jövevény lenne Musk tizenkettedik gyermeke. Musknak három gyermeke van volt élettársától, Grimestől. Hat a volt feleségétől, Justine Musktól és kettő jelenlegi barátnőjétől.

Kapcsolódó írásaink