Bulvár

Így változott meg Katalin hercegné és Károly király kapcsolata

Megható részletek derültek ki

A királyi család szakértői már korábban is beszéltek arról, mennyire szoros kapcsolat van Károly király és Katalin hercegné között. Most azonban újabb titkokat árultak el – erről ír az elle.hu.

Így változott meg Katalin hercegné és Károly király kapcsolata
III. Károly király és Katalin hercegné
Fotó: AFP/Pool/Chris Jackson

Hétvégén jelent meg először a nyilvánosság előtt Katalin hercegné. A Trooping the Colour miatt tett kivételt, és láthatták a díszszemlén, valamint a Buckingham-palota erkélyén is. Ekkor tűnt fel sokaknak, hogy szorosabbá vált a viszonuk Károly királlyal.

Februárban derült ki, hogy Károly királyt rákkal diagnosztizálták. Március végén pedig Katalin hercegné is bejelentette, hogy daganatot találtak nála, ezért megelőző kemoterápiára van szüksége. A betegség mindkettőjüket megviseli, ugyanakkor közelebb is hozza őket.

A királyi család szakértői több titkot is elárultak a walesi hercegnéről és a Károly királlyal való viszonyáról. A The Telegraph királyi tudósítója, India McTaggart szerint:

„Károly mindig is nagyon tisztelte Katalint, és ezt mondta az esküvői pohárköszöntő során is. Azt mondta, nagyon szerencsések, hogy a család tagja, és ez a mai napig igaz.”

Többen is beszéltek arról, hogy Károly király nagyon tiszteli Katalin hercegnét, a véleményét pedig sosem titkolta. A szakértők azt is elárulták, hogy Katalin hercegnének nagy szerepe volt abban, hogy javuljon Vilmos herceg és Károly király kapcsolata. Nem volt ugyanis mindig felhőtlen közöttük a viszony, de Katalin hercegné mindig ösztönözte a problémák megoldását.

A kettőjük közötti kapcsolat sokat változott az utóbbi hónapokban, ez a szombati rendezvényen is látszott. Katalin hercegné és Károly király egymás mellett álltak, miközben nézték a parádét, sokat beszélgettek és nevettek.

Kapcsolódó írásaink