Bulvár

Kiderült, Katalin hercegné miért hord olyan sokszor rózsaszínt

Katalin egyik kedvenc színe kétségtelenül a rózsaszín, ezt üzeni az öltözködésével

Az elmúlt években Katalin hercegné megmutatta, hogy szeret színesen és divatosan öltözködni. Stílusát rengetegen szeretnék követni, hiszen a visszafogott eleganciájával sok nő számára példakép – írja az elle.hu.

Kiderült, Katalin hercegné miért hord olyan sokszor rózsaszínt
Katalin walesi hercegné
Fotó: NorthFoto

A hercegnének szerencsés adottságai vannak, ugyanis szinte bármilyen szín jól áll az arcbőréhez és a hajához, ő pedig él is a lehetőségeivel: sokféle ruhában láthatta őt a közönség a tavalyi év folyamán is.

Az azonban kétségtelen, hogy a rózsaszín az egyik kedvenc színe, amit sokszor visel alkalmi ruhaként is – ám nem csak a személyes ízlése határozza meg, hogy gyakran választja ezt a színt.

Katalin hercegné a ruháival is üzenni próbál

A brit királyi család tagjai között már megszokott, hogy azon túl, hogy mindig az alkalomnak megfelelő öltözékben jelennek meg, gyakran a ruháikkal is valamilyen rejtett üzenetet igyekeznek közvetíteni.

Objektum doboz

Nincs ez másként Katalin hercegné esetében sem, akinél a rózsaszín egy tudatos választás eredménye, ám van egy pozitív hozadéka is, hiszen remekül áll a hercegnének.

A kedvelt stílusszakértő, Miranda Holder elárulta, hogy az egyre több rózsaszín árnyalatú ruha minden bizonnyal nem véletlen, ugyanis ezzel Katalin hercegné azt szeretné elérni, hogy gyengédebbnek, nőiesebbnek és kedvesebbnek lássák őt.

A szakértő biztos abban, hogy Katalin hercegné mindig pontosan megtervezi az öltözékét, és kifejezetten örül, ha egy vidám, nőies darabot viselhet, amilyenek például az elegáns rózsaszín kosztümjei és báli ruhái.

Kapcsolódó írásaink